Sunday, October 14, 2007

Läskig människosyn...

Sådärja, nu ska jag komma igång igen med blogganded efter en rejäl paus.



Satt och läste lite på Mufs sida och hittade det här citatet här:

"Min stora rädsla för oppositionen har tidigare varit begränsad till Mona Sahlin för sin arrogans med skattemedel men efter riksdagsdebatten i torsdags är jag uppriktigt rädd för Pär Nuder. Som skåning känns det särskilt tryggt att för det mesta befinna sig på långt avstånd ifrån honom. Han utbröt nämligen: ”I socialdemokraternas Sverige ska alla ha råd att vara arbetslösa”. Det är en läskig människosyn som skrämmer mer än spöken, häxor och troll tillsammans. "

Det är alltså LÄSKIGT att man inte ska behöva bli fattig och lida när man blir arbetslös. Hm...

1 comment:

Anonymous said...

Det Per Nuder har tänkt sig är att ju fler som inte har arbete ju fler lever på bidrag och ju större blir socialdemokraternas väljarunderlag.

Vänstern borde skärskåda sin egen människosyn! Jag påstår att vänsterns människosyn är cynisk, som genom sin skolpolitik under tidigare mandatperioder låtit unga människor passera igenom skolsystemet utan tillräckliga kunskaper och dömt dem till utanförskap. Till detta kommer att vänstern under tidigare mandatperioder svikit de allra mest utasatt människorna i det svenska samhället genom att metodiskt ha rustat ner psykvården och skickat de mest sårbara medborgarna ut på gatan.
Dessutom har man havererat framtiden för många nya svenska medborgare med en nedvärderande invandrapolitik, som skickat många människor rakt in i hopplösheten.